Nezihe Osman Atay ilkokulu
Çağlayan Mahallesi, Farabi Sokak, No.4 Şehitkamil/GAZİANTEP

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

İkili

12:20/17:20

Servis var.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz şehir merkezinde bulunup valilik ve belediye binalarına 3 km, merkez çarşıya 4 km, Gaziantep Kalesi´ne 2 km mesafede ve tramvay-otobüs duraklarına yakın konumdadır ve Zeugma Müzesi´nin üst sokağında yer almaktadır.

Şehir Merkezi

Sportif Etkinlikler

Masa tenisi kurslarımız, sınıflar arası spor müsabakalarımız ve halk oyunları-folklor ekibimiz vardır.

Proje Çalışmaları

Sosyal Okul projesi, Yemekte Denge, Değerler Eğitimi, EBA Fatihi Okullar Projesi, Güvenli İnternet Projesi, FATIH, EBA, DYNED, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var

Erasmus+ , eTwinning